Woningbouw

Voor elke vorm van nieuwbouw kunt u bij Bouwbedrijf Leemskuilen terecht. Dus ook als het gaat om de realisatie van uw droomhuis! Al uw wensen zijn bespreekbaar en we denken graag met u mee. We streven zoveel mogelijk naar energiezuinig bouwen met een hoog rendement. We zijn specialist in duurzame woningen en beheersen de techniek van passief bouwen.

Begeleiding van begin tot eind

Heeft u al precies in gedachten waar de keuken mag komen, hoe de slaapkamers ingedeeld dienen te worden en op welke plaatsen de stopcontacten moeten zitten? Kom maar op, wij kunnen niet wachten om samen met u een plan te maken! Van begin tot eind begeleiden wij het gehele proces en stellen we ons flexibel op. Bouwbedrijf Leemskuilen regelt alles voor u, dus als u wilt: ook het adres om uw badkamer uit te zoeken, het installatiewerk zoals elektra, de aansluiting van het sanitair, maar ook bijvoorbeeld de schilderwerkzaamheden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0493-320498 info@leemskuilenbouw.nl
  • Indien gewenst kunt u tekeningen of foto's toesturen.
    Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, bmp, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×