Over Bouwbedrijf Leemskuilen BV

Paul van Dijnen en Geert van den Berkmortel zijn twee vakprofessionals die na jarenlange ervaring bij vooraanstaande bouwbedrijven hun eigen plan trokken. Onafhankelijk van elkaar zagen zij dat er in de bouw nog veel verbeterd kon worden. Precies op het juiste moment kwamen ze elkaar tegen en besloten ze de handen ineen te slaan om meer mensen kennis te laten maken met hún definitie van kwalitatief en modern bouwen. Zowel Geert als Paul hebben de Kaderopleiding en Ondernemersopleiding Bouwbedrijf (KOB) met succes afgerond.

Bouwbedrijf Leemskuilen BV is een nuchter bedrijf dat er volledig voor gaat, zonder kleine lettertjes of geneuzel in de kantlijn.

“We starten altijd met een heldere offerte zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Vervolgens staan we garant voor een zorgvuldige werkvoorbereiding en een strak bouwproces. 24 uur per dag zijn we bereikbaar om uw vragen te beantwoorden: totale ontzorging gedurende het hele traject. We werken uitsluitend met de beste, verduurzaamde materialen volgens de laatste kwaliteitsnormen. Daarnaast worden we continu bijgeschoold om up to date te blijven als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen.”

Geert van den Berkmortel & Paul van Dijnen

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0493-320498 info@leemskuilenbouw.nl
  • Indien gewenst kunt u tekeningen of foto's toesturen.
    Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, bmp, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×